Van egy
hasznos tipped?

Ágaprító gép bérlése? A legjobb megoldás!

Az őszi-téli időszak az ágaprítás és a kerti zöldhulladék felhasználásának, takarításának az időszaka. Könnyítse meg a dolgát speciális gépek bérlésével!

Keret Ágaprító gép bérlése? A legjobb megoldás!

Az őszi-téli időszak ágaprítására fontos olyan minőségi ágaprító gépet választani amivel még a legnagyobb területek gallymentesítése is egyszerű és biztonságos. Ilyenkor általában a bérlés a legjobb megoldás, akár magánszemélyekről, cégekről vagy éppen önkormányzati megrendelőkről legyen is szó.

Profi ágdaráló bérlés

Amennyiben egy zöldterületet kell megtisztítani az ágaktól és gallyaktól, olyan professzionális minőségű gépekre lehet szükség, amelyek megvásárlása komoly terheket róna bármely magánszemélyre, de még cégekre is. Hiszen az ágaprítás időszakos munka, ezért a legjobb választás minden esetben az ágaprító bérlés.

A modern ágaprító gépekkel akár több munkafolyamat is gond nélkül elvégezhető, hiszen azok egyrészt összesűrítik a zöldhulladékot, másrészt a megfelelő helyre deponálják azt – ezek a gépek tehát egyszerre oldják meg az ágaprítást, illetve a szállítást is. Fontos tudni ugyanakkor, hogy bizonyos méretű ágak felett érdemes nagyobb teljesítményű gépeket választani. Tuskó kiszedésre kiválóak a kis méretű, könnyen mozgatható, praktikus gépek, melyek a legszűkebb helyekre is beférnek, míg a nagyobb munkákhoz hidraulikus meghajtású, önjáró gépeket érdemes választani.

Biztonságos ágdaráló gépek

Fontos, hogy ágdaráló gépek bérlése esetén csak és kizárólag olyan gépeket válasszon, amelyeket rendszeresen szervizelnek, illetve rendkívül strapabíróak. A kisebb gépek használatát általában bárki könnyen megtanulhatja, ám a nagyteljesítményű gépek esetén fontos, hogy szakképzett gépvezetők segítsék a hatékony és biztonságos munkát.

Miért van szükség ágaprító gépekre?

Régebben gyakori volt, hogy a kertben felgyülemlett zöldhulladékot elégették, azonban ez egy rendkívül környezetszennyező gyakorlat, ráadásul törvényileg tiltott. A kertekben, udvarokban, parkokban felgyülemlett ágak aprítás után hasznossá tehetők, és lebomlásuk után visszajuttathatók a természetbe. A felaprított ágakat a talaj takarására is használhatjuk, így természetes módon akadályozva meg a gyomok előretörését.

Weboldal címe: www.arbormachine.hu

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KERT TIPPEK

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Ha teljeskörű lakásfelújításba vágja fejszéjét különösen fontos, hogy megbízható, munkájukra igényes szakembereket találjon. Lehetőleg olyanokat, akik nem n+1 embernek szervezik ki a részfeladatokat.

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.