Van egy
hasznos tipped?

Automata öntözőrendszert a kertbe!

Ha az automatizált öntözés kerül szóba, legtöbben a mezőgazdasági felhasználásra gondolnak, pedig az automata öntözőrendszer előnyei jól érvényesülnek kisebb területen is.

Keret Automata öntözőrendszert a kertbe!

Miért éri meg a kertbe automata öntözőrendszert telepíteni?

Akármilyen hihetetlen, nemcsak a nagy mezőgazdasági területekre és parkokba, foci- meg golfpályákra éri meg öntözőrendszert telepíteni, hanem a kertbe is. Rengeteg vizet, ezáltal költséget spórolhatunk meg vele ugyanis, mivel a programozás révén be lehet állítani úgy, hogy éjszaka végezze a növények locsolását, amikor kisebb a párolgási veszteség. Ellátható esőérzékelővel is, így feleslegesen nem fogja permetezni a vizet. Ezek mellett az automata öntözőrendszer további előnye, hogy beállítható, mennyi vizet kapjanak az adott fejhez tartozó növények, így lehet szegmentálni az eltérő vízigényű fajokat.

De az öntözőfejek elcsúfítanák a kertemet!

A szórófejek automatikusan visszahúzódnak a talajba a locsolás végén, így nem rontják az összképet, sőt: nem akadályozzák a kert normál használatát sem, nyugodtan lehet szaladgálni, labdázni, tollasozni, stb. a gyerekekkel.

Weboldal címe: www.vizozon.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KERT TIPPEK

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Ha teljeskörű lakásfelújításba vágja fejszéjét különösen fontos, hogy megbízható, munkájukra igényes szakembereket találjon. Lehetőleg olyanokat, akik nem n+1 embernek szervezik ki a részfeladatokat.

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.