Van egy
hasznos tipped?

Hogyan ugorjunk fejest a medencébe?

Azok, akik képesek eme remek mutatványra, úgy gondolják hogy fejest ugrani a medencébe gyerekjáték, viszont akiknek nincs birtokában ez a képesség, borzongva állnak a medence szélén.

Keret Hogyan ugorjunk fejest a medencébe?

Semmi sem sikerülhet elsőre”, tartja a jó öreg mondás. Azoknak az egyéneknek, akiknek egy fejesugrás a medence széléről ma már gyerekjáték, valószínűleg szintén voltak negatív élményeik az első ugrásoknál, főleg ha jó tanácsok nélkül bátorkodtak végrehajtani az előbb említett mozdulatot.

Az újoncok számára a legnagyobb problémát a légzési ösztön leküzdése okozhatja. Hogy miért? Kelj fel a székből, ugorj egyet, és máris megtudod miért. Amikor erőt fejtesz ki, a szervezeted automatikusan reagál, beszívod a levegőt, és hát mondani se kell, víz alatt ez igen kellemetlen cselekedet tud lenni :)

Amikor a medence partján állsz, lazulj el, és küzdd le magadban ezt az ingert. Több, mint valószínű, hogy ez elsőre nem fog sikerülni, és jó sok vizet fogsz beszívni az orrodon, de ne csüggedj! Kitartó gyakorlással bármi sikerülhet!

Hasznos tipp: próbáld folyamatosan kifújni az orrodon keresztül a levegőt az ugrás során!

Weboldal címe: www.mixmax.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI KERT TIPPEK

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Ha teljeskörű lakásfelújításba vágja fejszéjét különösen fontos, hogy megbízható, munkájukra igényes szakembereket találjon. Lehetőleg olyanokat, akik nem n+1 embernek szervezik ki a részfeladatokat.

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.